Opritten en terrassen

Een prachtige oprit of een aangenaam terras geven uw woning een serieuze meerwaarde. Het leggen van opritten en terrassen behoort dan ook tot een van de specialiteiten van GTB Constructies. Wij voeren uw werken tot in de puntjes uit. Bovendien bieden we u een ruime keuze aan materialen en kleuren.

Kies uw klinker

Zo werken we vaak met arduinklinkers, betonklinkers, keramische tegels en verschillende steenslagsoorten. Maar we kunnen ook instaan voor het onderhoud van betonklinkers met gespecialiseerde coatings. Elk materiaal is anders en heeft zo zijn voordelen. Natuursteen reinigt zichzelf, betontegels breken minder vlug en bij vol keramische tegels is de keuze oneindig. Bovendien zijn er ook nog verschillende kleuren, formaten en legpatronen mogelijk.

U moet dus heel wat keuzes maken, maar maak u geen zorgen! GTB luistert naar uw wensen en behoeften en raadt u de beste oplossing aan. Wij bieden opritten en terrassen aan met een hoge kwaliteitsnorm en dat binnen uw budget.

Bepaal uw budget

U kunt steeds rekenen op ons professioneel advies voor de aanleg van alle soorten opritten en terrassen. Wij komen bij u de situatie bekijken en helpen u het gewenste resultaat te bereiken. Wij breken daarbij de bestaande oprit of terras uit, plaatsen stabilisé en leggen de gekozen tegel. Aan de hand van een gedetailleerde offerte kunt u ook makkelijk uw budget inschatten. Contacteer ons gerust om een afspraak te maken.

 • De kracht van klein:

  2 zaakvoerders helpen u persoonlijk

 • Correcte timing:

  afspraken steeds nageleefd

 • Totaalprojecten:

  15 jaar ervaring in alles van afbraak tot opbouw

 • Transparante offerte:

  geen onaangename verrassingen

GTB constructies - Octaaf Van Dammestraat 63 - 9030 Mariakerke - België - info@gtbconstructies.be - T: +3292265999