Uw bouwbedrijf in de regio Gent

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio Gent? Dan zit u goed bij GTB Constructies. Wij zijn gespecialiseerd in chape en vloeren leggen, maar u kunt bij ons terecht voor alle bouw- en renovatiewerken aan uw woning.

Meer dan 20 jaar bouwervaring

GTB Constructies is een bouwbedrijf in Mariakerke, vlak bij Gent. Zaakvoerder Geert Thienpont is de drijvende kracht achter de bloeiende onderneming. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector en staat de klanten persoonlijk bij met raad en daad. Hij leidt het bedrijf al sinds 2000 en slaagde erin een dynamische en kwalitatieve dienstverlening op poten te zetten. Sinds 2007 zijn we dan ook een bvba. En we blijven verder groeien! In 2009 stapte zoon Sam in de zaak na het behalen van zijn secundair diploma en ook ons machinepark wordt groter en groter.

Kies voor kwaliteit

Als u kiest voor bouwbedrijf GTB Constructies kiest u voor kwaliteit, expertise en een nauwkeurige opvolging van a tot z. Onze 2 zaakvoerders staan in direct contact met u en doen er alles aan om alle afspraken en deadlines nauwkeurig op te volgen. Kortom: uw totaalproject is in heel goede handen bij ons. Aarzel niet om een offerte aan te vragen of breng ons een bezoek in Gent.

 • De kracht van klein:

  2 zaakvoerders helpen u persoonlijk

 • Correcte timing:

  afspraken steeds nageleefd

 • Totaalprojecten:

  15 jaar ervaring in alles van afbraak tot opbouw

 • Transparante offerte:

  geen onaangename verrassingen

GTB constructies - Octaaf Van Dammestraat 63 - 9030 Mariakerke - Belgiƫ - info@gtbconstructies.be - T: +3292265999