Badkamerrenovatie

SPECIALIST IN BADKAMERRENOVATIE - KLEINE EN GROTE RENOVATIES

We organiseren alle materiaal, producten en alle vakmensen die nodig zijn tijdens de badkamerrenovatie, en bieden een gratis correcte offerte voor uw badkamerrenovatie. Een badkamerrenovatie hoeft niet altijd handenvol geld te kosten. We staan lang genoeg in het vak om te weten dat je een specialist wil die met jouw en voor je samenwerkt en bekijkt wat kan binnen je budget.

KEUKENS EN BADKAMERS

Zowel de badkamer als de keuken zijn belangrijke ruimtes in de woning. Vandaag wil men comfort en gebruiksgemak. Je zal versteld staan wat GTB Constructies kan realiseren, hoe een oud interieur of een krappe ruimte omgetoverd wordt tot een comfortabele badkamer met een hedendaagse moderne of landelijke uitstraling

WERKEN STAP VOOR STAP

Afbraak, loodgieterij, schrijnwerk, schilderwerk, electriciteit, faience en tegelwerken, en natuurlijk ook achteraf opkuisen en het meenemen van afval behoren tot de mogelijkheden. We stemmen onze offerte af op jouw wensen en budget: heb je enkel een nieuw bad nodig met aangepast tegelwerk, of je wil dat we de hele badkamer uitbreken en een nieuwe zetten? Het kan allemaal.

Kies het materiaal, de stijl, de look en wij voeren dit uit volgens de opgestelde offerte. Wij werken in Gent en omstreken. Aarzel niet en bekijk samen met ons alle mogelijkheden binnen jouw budget.

REALISATIES

Jouw badkamerspecialist.
Bel ons op 09 / 226 59 99 of stel je vraag online